Aniversery

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

aq

My photo
ai :) name aq nik ahmad syazwan bin nik azmi n korag bleh pggil aq nixx.. aq lhir 2oktober 1990.. n klu korag na tau aq nie anak slung.. tpi aq nie manja.. snang sngat klu na sdih.. ta tau la napew aq jdi cmnie.. aq bkan pondan k(hahaha).. aq juz simple jew n ta mmilih kwan sngat... rmai yg ckp aq nie smbong tpi sbnrnye aq ta smbong pown.. aq nie friendly... org yg rpat ngan aq jew tau cmne prngai aq nie...

4 kazen bangang :P

4 kazen bangang :P
bile la dpat lpak ngan korag smua skali? wndu syial!!!

sweet :)


Sy epy ngan awk :)

Sy epy ngan awk :)

Force In Motion

Force In Motion
aq wndu korang!!! wndu sngat-sngat!!!! na dance ngan korag agi... suke sngat2... tpi ta tau bile.. insyallah klu pluag dtag aq akan join korag agi... na sngat-sngat k :)

Berlakon Dlam Ulik Mayang :)

Berlakon Dlam Ulik Mayang :)
wndu korag lah!!!!

Qdaz family

Qdaz family
na join korag tpi aq ta ckup pro agi la :( hope nnty dpat join korag tau :)

Sunday, 8 April 2012

Sy akan Smpan ni Untuk Knngan :')

awakk , saya suka awak sngat2 dulu , saya kejar awak drpd belakang , sbb nak tgk muka awak , tapi , sy ni apa lah sangat . sy sekolah arab jer . awak nak ke kat sy ? awak suka perempuan free hair :') sy tak kisah , sy tau , awak akan jadi milik sy juga . so , sy usha awak dgn kawan2 awak masa tu , tp awak lngsung taknak pandang sy , tkpe , sy redha . sy ni apa lah sngatkan :')
so , kesokkan harinyer , kawan sy ada mnx number dgn abg angkat dia , dia mnx number dlm geng2 awak jugaa , so , kawan sy mcg dgn awak , awak mmg peramah kan :) kawan sy mcg2 dgn awak smpai korg rapat , then , bila sy dpt tau yg dia mcg slame nie awak (N) , sy jeles gilaaaa :( tp sy buat tktau je . bila dah lama2 , ada lah number tak kenal masuk dlm phone sy , sy pun tgk , nak tau sape kan , rupa2nyer awak ! :) suka saya tau tak :) tp sy segan2 jerr . tp , awak mcg dgn sy , semata2 tnye psal dance :( bukannyer nak kenal . hurm , then , yg plin sy suka , masa kita keluar sama2 dgn geng awak skali :) sy rasa suka sgt :) tp , sayang , sy ada lmbai kat awak , awak tak lmbai balik kt sy , tp tkpe . sy still brsabar . kita p makan pizza :) awak tegur sy , sy rasa bangga gilaaa :) sbb awak tegur sy ,
bila dah kenal dgn rapat , sy mngaku kat awk , yg sy suka kat awk :) awk pun ckp , sorry lah kau dah lambat :'( sedih ! sy nmpak awk peluk2 dgn perempuan tu , sy nangis ! :'( sy dah mula nak putus harapan , tp tkpe . sy ttap sabar . bila dah lama2 tuh , awak suruh sy ajar awk buat blog :D and ltak lagu beautiful-beast . heheh . yg tu paling best :D first time bergayut dgn awak lama2 :') wah . then awak ckp , sy comel :) awak ckp gk , yg sy nie perempuan pilihan awak :) sy takkan lupa semua tuh :)
14 may 2011 :) <3 kita dah start cple :) sy rasa bertuah sgt sbb dpt awk akhirnya :) sy sayang sgt2 kat awak , lepas tu , kawan2 sy ajak keluar , dia ckp nak buat kerja sejarah :) sy pun ajk awak :D first sy dpt jumpa awk , sy pndang jer awak :) sbb sy sayang sgt kat awk :) kita gelak sama2 :) best gila kan :) sy minum air sirap jer , awak minum air pandan :D hahah ! kita jalan2 kat kb :) sy dpt amek gmba dgn awak :) sy print gmbar awak , sy ltak kat locker sy :) sy mmg syg sgt2 kat awk , sy tak boleh nak terima org lain selain awk , bila minggu sekolah , sy trpksa hntar phone kat ustazah , kalau tak , nty kena rmpas , tp tkpe , sy still call awk kat public tiap2 malam , walaupun dgn 20sen :') then , sy ajk awk keluar lgi :) kita lepak dkat noodle station , lama gila :p awak minum air i miss you :) heheh . masa tu jugak , kawan sy gaduh dgn kakak angkat dia , smpaikan sy dah tkde kawan :'( awak je tmpat mengadu sy , sy slalu kne fitnah :') dgn ustazah , dgn sekolahnyer , sy dah tak tahan . dah la nak PMR , awak jerla tmpt sy mngadu :') thanks :)
bila sy nak balik kL , sy naik flight , sy tak sngka awak ikut p airport :') terharu sy , da lah hujan masa tu , awak snggup dtg sbb nak jumpa :') mmg terharu gila :')
bila sy da habis PMR , mak bpk sy buat keputusan untuk pindah kat kL , sy pun dah tak tahan dgn sekolah and dgn org yg fitnah2 sy , lgi pun ckgu da halau sy :') so , sy pun pindah , and tak sempat nak jumpa awak :'( sy rasa sedih sgt2 :'( sbb tinggalkan awk mcm tu je . tp tkpe , sy akn ttap syg awak . tp ,,, bila sy dah ddk kL , semua dah berubah ! sy dah lain , sy dah sakitkan hati awk , awk pun da pndai nak marah sy . then .......... tak boleh nak cerita pnjang sgt ,kalau nak tahu lagi , tnya lah saya eh :) sbb yg bwah2 ni rahsia :') boleh hntar private message kat twitter yaya :) @yayamohdnor
thanks for reading :)

Sy Mnta Maaf :')

Sy nak mnta mf dgan awk sbb trpksa bgitahu yg syg sy da hilag dekat awak.. sbnarnya sy syg awk sngat sngat tpi sy sdar wak yg awk dah syg org lain.. sy tahu family awk dah tak suka sy dah tpi nak buat mcmanakan.. sy trpksa ckp yg syg sy dah hilag untuk awk sbb nak buat awk bncikan sy sbb sy tahu yg syg awk da dkat org lain.. kata kata sy tak prnah pun tpu awk ok.. sy brani sumpah dmi allah yg sy syg sngat sngat kat awk.. allah jew tahu mcmana prsaan sy mlm ni.. stiap mlm sy teringatkan yg awk slam tgan sy kiss ppi sy sbb sy tak bleh lupakan sume tu.. sy da cuba plbagai cara untuk lupakan awk tpi tak bleh.. klau lah bleh putarkan masa balik dan perbtulkan kslahan sy kan bgus.. nak tak nak sy trpksa wak sbb awk dah syg org lain kan.. sy tahu awk sygkan famly awk.. awk plih jlan yg trbaik untuk tggalkan sy.. sy rdha wak :') awk ingatlah syg sy skit pun takkan brubah dan takkan ssekali kurag pun.. mybe nie last sy mnngis ntuk awk.. sy mfkan ksalahan awk yg dlu dan sy hrap awk pun sama.. stiap sy mnyesal wak stiap saat wak :') .. slamat tiggal Yaya :')

Miley Cyrus_Stay

Well it’s good to hear your voice
I hope you’re doing fine
And if you ever wonder
I’m lonely here tonight
Lost here in this moment
Time keeps slipping by
If I could have just one wish
I’d have you by my side

Oooohh I miss you
Oooohh I need you
And I love you more than I did before
And if today I don’t see your face
Nothing’s changed, no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more than you did before
And I’m sorry it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay

Well I tried to live without you
But tears fall from my eyes
I’m alone and I feel empty
I’m torn apart inside

I look up at the starts
Hoping you are doing the same
And somehow I feel closer
And I can hear you say

Oooohh I miss you
Oooohh I need you
And I love you more than I did before
And if today I don’t see your face
Nothing’s changed, no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more than you did before
And I’m sorry it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay, always stay

I never wanna lose you
And if I had to I would choose you
So stay, please always stay
You’re the one that I hold on to
My heart would stop without you

I love you more than I did before
And if today I don’t see your face
Nothing’s changed, no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more than you did before
And I’m sorry that it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay, I’ll always stay
And I love you more than I did before
And I’m sorry that it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask I will stay, I will stay, I will stay