Aniversery

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

aq

My photo
ai :) name aq nik ahmad syazwan bin nik azmi n korag bleh pggil aq nixx.. aq lhir 2oktober 1990.. n klu korag na tau aq nie anak slung.. tpi aq nie manja.. snang sngat klu na sdih.. ta tau la napew aq jdi cmnie.. aq bkan pondan k(hahaha).. aq juz simple jew n ta mmilih kwan sngat... rmai yg ckp aq nie smbong tpi sbnrnye aq ta smbong pown.. aq nie friendly... org yg rpat ngan aq jew tau cmne prngai aq nie...

4 kazen bangang :P

4 kazen bangang :P
bile la dpat lpak ngan korag smua skali? wndu syial!!!

sweet :)


Sy epy ngan awk :)

Sy epy ngan awk :)

Force In Motion

Force In Motion
aq wndu korang!!! wndu sngat-sngat!!!! na dance ngan korag agi... suke sngat2... tpi ta tau bile.. insyallah klu pluag dtag aq akan join korag agi... na sngat-sngat k :)

Berlakon Dlam Ulik Mayang :)

Berlakon Dlam Ulik Mayang :)
wndu korag lah!!!!

Qdaz family

Qdaz family
na join korag tpi aq ta ckup pro agi la :( hope nnty dpat join korag tau :)

Sunday, 8 April 2012

Sy akan Smpan ni Untuk Knngan :')

awakk , saya suka awak sngat2 dulu , saya kejar awak drpd belakang , sbb nak tgk muka awak , tapi , sy ni apa lah sangat . sy sekolah arab jer . awak nak ke kat sy ? awak suka perempuan free hair :') sy tak kisah , sy tau , awak akan jadi milik sy juga . so , sy usha awak dgn kawan2 awak masa tu , tp awak lngsung taknak pandang sy , tkpe , sy redha . sy ni apa lah sngatkan :')
so , kesokkan harinyer , kawan sy ada mnx number dgn abg angkat dia , dia mnx number dlm geng2 awak jugaa , so , kawan sy mcg dgn awak , awak mmg peramah kan :) kawan sy mcg2 dgn awak smpai korg rapat , then , bila sy dpt tau yg dia mcg slame nie awak (N) , sy jeles gilaaaa :( tp sy buat tktau je . bila dah lama2 , ada lah number tak kenal masuk dlm phone sy , sy pun tgk , nak tau sape kan , rupa2nyer awak ! :) suka saya tau tak :) tp sy segan2 jerr . tp , awak mcg dgn sy , semata2 tnye psal dance :( bukannyer nak kenal . hurm , then , yg plin sy suka , masa kita keluar sama2 dgn geng awak skali :) sy rasa suka sgt :) tp , sayang , sy ada lmbai kat awak , awak tak lmbai balik kt sy , tp tkpe . sy still brsabar . kita p makan pizza :) awak tegur sy , sy rasa bangga gilaaa :) sbb awak tegur sy ,
bila dah kenal dgn rapat , sy mngaku kat awk , yg sy suka kat awk :) awk pun ckp , sorry lah kau dah lambat :'( sedih ! sy nmpak awk peluk2 dgn perempuan tu , sy nangis ! :'( sy dah mula nak putus harapan , tp tkpe . sy ttap sabar . bila dah lama2 tuh , awak suruh sy ajar awk buat blog :D and ltak lagu beautiful-beast . heheh . yg tu paling best :D first time bergayut dgn awak lama2 :') wah . then awak ckp , sy comel :) awak ckp gk , yg sy nie perempuan pilihan awak :) sy takkan lupa semua tuh :)
14 may 2011 :) <3 kita dah start cple :) sy rasa bertuah sgt sbb dpt awk akhirnya :) sy sayang sgt2 kat awak , lepas tu , kawan2 sy ajak keluar , dia ckp nak buat kerja sejarah :) sy pun ajk awak :D first sy dpt jumpa awk , sy pndang jer awak :) sbb sy sayang sgt kat awk :) kita gelak sama2 :) best gila kan :) sy minum air sirap jer , awak minum air pandan :D hahah ! kita jalan2 kat kb :) sy dpt amek gmba dgn awak :) sy print gmbar awak , sy ltak kat locker sy :) sy mmg syg sgt2 kat awk , sy tak boleh nak terima org lain selain awk , bila minggu sekolah , sy trpksa hntar phone kat ustazah , kalau tak , nty kena rmpas , tp tkpe , sy still call awk kat public tiap2 malam , walaupun dgn 20sen :') then , sy ajk awk keluar lgi :) kita lepak dkat noodle station , lama gila :p awak minum air i miss you :) heheh . masa tu jugak , kawan sy gaduh dgn kakak angkat dia , smpaikan sy dah tkde kawan :'( awak je tmpat mengadu sy , sy slalu kne fitnah :') dgn ustazah , dgn sekolahnyer , sy dah tak tahan . dah la nak PMR , awak jerla tmpt sy mngadu :') thanks :)
bila sy nak balik kL , sy naik flight , sy tak sngka awak ikut p airport :') terharu sy , da lah hujan masa tu , awak snggup dtg sbb nak jumpa :') mmg terharu gila :')
bila sy da habis PMR , mak bpk sy buat keputusan untuk pindah kat kL , sy pun dah tak tahan dgn sekolah and dgn org yg fitnah2 sy , lgi pun ckgu da halau sy :') so , sy pun pindah , and tak sempat nak jumpa awak :'( sy rasa sedih sgt2 :'( sbb tinggalkan awk mcm tu je . tp tkpe , sy akn ttap syg awak . tp ,,, bila sy dah ddk kL , semua dah berubah ! sy dah lain , sy dah sakitkan hati awk , awk pun da pndai nak marah sy . then .......... tak boleh nak cerita pnjang sgt ,kalau nak tahu lagi , tnya lah saya eh :) sbb yg bwah2 ni rahsia :') boleh hntar private message kat twitter yaya :) @yayamohdnor
thanks for reading :)

Sy Mnta Maaf :')

Sy nak mnta mf dgan awk sbb trpksa bgitahu yg syg sy da hilag dekat awak.. sbnarnya sy syg awk sngat sngat tpi sy sdar wak yg awk dah syg org lain.. sy tahu family awk dah tak suka sy dah tpi nak buat mcmanakan.. sy trpksa ckp yg syg sy dah hilag untuk awk sbb nak buat awk bncikan sy sbb sy tahu yg syg awk da dkat org lain.. kata kata sy tak prnah pun tpu awk ok.. sy brani sumpah dmi allah yg sy syg sngat sngat kat awk.. allah jew tahu mcmana prsaan sy mlm ni.. stiap mlm sy teringatkan yg awk slam tgan sy kiss ppi sy sbb sy tak bleh lupakan sume tu.. sy da cuba plbagai cara untuk lupakan awk tpi tak bleh.. klau lah bleh putarkan masa balik dan perbtulkan kslahan sy kan bgus.. nak tak nak sy trpksa wak sbb awk dah syg org lain kan.. sy tahu awk sygkan famly awk.. awk plih jlan yg trbaik untuk tggalkan sy.. sy rdha wak :') awk ingatlah syg sy skit pun takkan brubah dan takkan ssekali kurag pun.. mybe nie last sy mnngis ntuk awk.. sy mfkan ksalahan awk yg dlu dan sy hrap awk pun sama.. stiap sy mnyesal wak stiap saat wak :') .. slamat tiggal Yaya :')

Friday, 17 June 2011

sy syg awk :)

awk , awk , awk..
awk syg kitew ta??
kitew syg awk tau..
syg sngat sngat smpi an na tdo 2 kene tgok pic awk dlu tau klu ta , ta lena tdo..
hrap sngat sngat awk dtag dlam mmpi sy..
an bez dlam mmpi 2 dpat jlan jlan ngan awk , dpat mkan askim ngan awk , dpat brbual ngan awk n yg pling pnting skali na jew tgok muke awk 2...
suke tgok muke awk..
sweet sngat sngat tau..
tiap kli ta dpat kol awk , sy akan on laptop sy tgok jew pic awk ta pown bkak fb awk jew..
pade mase 2 sy tgok pic awk tau n den tgok dlam dlam kawt mata awk..
hrap hrap awk adew dsblah sy...
tpi bile sy tgok kawt tepi , awk tadew...
tapew tapew sy tau awk pown same ngan sy an..
wndu sy jgak an an..
klu bleh sy na stiap saat awk adew ngan sy tpi sy pham awk bz ngan stdy an..
so tapew agi pown cuty nnty kitew dpat jmpe...
kuar jlan jlan ngan awk , mkan askim ngan awk , dpat brbual ngan awk n yg pling sy suke sy na sngat tnung muke awk 2 tau :)

Monday, 13 June 2011

wajah wajah wakil utara na :P

Nixx
Akio
Acap

nie lah wjah2 yg akan jdi wkil utara dlam Malaysian Open Shuffle Championship yg akan brlagsung kawt kl serdang...
hope ktorag prgi ngan hrapan n blik ngan kjyaan n akan dpat apew yg ktorag ingin an...
yg pnting skali jgan lupe dri tau...
jmpe korag di kl nnty...
yeah!!!


plz 4give me :(

ya allah..
apew yg aq da buat nie...
napew aq lyan die cmnie!!!
aq ta sptotnye lyan die hgga an die brsdih dsbb an aq...
apew slah die smpi aq lyan die cmnie!!!
die amek brat psal aq tpi trgmak aq lyan die hgga an die mnngis hnya dsbb an aq!!!
wak,sy na mnta mf ngan awk...
sy ta brmksd na lyan awk cam 2...
sy syg awk...
sjak aq dpat prgi prigkat akhir prngai aq sdah brubah...
nmpk sngat yg aq da lupe an dri...
ta brpjak pade bumi yg nyata!!!
klu btol la aq da lupe an dri dsbb an prtndngan nie lbih aq ta msuk dri dlu agi!!!
aq syg die...
kmenangan ta brmkna jike die brsdih dsbb an aq...
aq syg die!!!
die salu mmbri smngat kawt aq jike aq brada dlam ksushan...
tpi apew yg aq bgi kawt die hnyalah ksdihan...
ya allah,napew la aq nie kjam sngat!!!
dlu aq brjnji wlaupon bz aq ttap akan brsama ngan die tpi aq tlah mengabai an die...
wak,sy ta na jaoh ngan awk...
sy syg awk sngat sngat!!!
klu bleh ta na pown jaoh ngan awk...
plz jgan tggal an sy...
sy tau sy da brslah ngan awk tpi jgan tggal an sy,sbb tnpe awk sy ta brmkna pown...
tnpa sy sdari dlam hbngan kitew nie awk tlah pown mmbri smngat ntuk sy mngejar citacita sy..
awk lah yg tlah mmberi hrpan bru ntuk sy trus an apew yg sy ingin an...
sy prlu an awk dlam hdup sy...
tnpa awk hdup sy ta brmkna wak...
tlong jgan tggal an sy...
sy syg NURHIDAYAH BINTI MOHD NOR!!!
syg sngat sngat!!!!



Sunday, 12 June 2011

Championship Shuffle King Competition

alhamdlah..  shitt!!!!  yeah!!!
dpat gak aq prgi kew grand final king of shuffler kawt kl..
ya allah!!!  aq btol2 brsyukur..
aq na brtime ksih sngat kawt abg wanz yg tlah bnyak mnolong aq..
dsbb an die aq dpat prgi kew grand final kawt kl..
aq jgak na brtime ksih kawt cik azura ngan anak die nadia sbb bnyak mnolong aq slame nie hgga dpat prgi kew fnal..
ta lupe jgak kawt akak resha yg bnyak mnolong aq mase kawt kedah..
yg taleh blah aq nie org tmur tpi jdi wakil org utara!!!
yeah!!!!
bgga seyh!!
hope aq wat yg trbaek mase comp nnty n ta an hmpe an korag sume :)

Wednesday, 8 June 2011

Miley Cyrus_Stay

Well it’s good to hear your voice
I hope you’re doing fine
And if you ever wonder
I’m lonely here tonight
Lost here in this moment
Time keeps slipping by
If I could have just one wish
I’d have you by my side

Oooohh I miss you
Oooohh I need you
And I love you more than I did before
And if today I don’t see your face
Nothing’s changed, no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more than you did before
And I’m sorry it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay

Well I tried to live without you
But tears fall from my eyes
I’m alone and I feel empty
I’m torn apart inside

I look up at the starts
Hoping you are doing the same
And somehow I feel closer
And I can hear you say

Oooohh I miss you
Oooohh I need you
And I love you more than I did before
And if today I don’t see your face
Nothing’s changed, no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more than you did before
And I’m sorry it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay, always stay

I never wanna lose you
And if I had to I would choose you
So stay, please always stay
You’re the one that I hold on to
My heart would stop without you

I love you more than I did before
And if today I don’t see your face
Nothing’s changed, no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more than you did before
And I’m sorry that it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay, I’ll always stay
And I love you more than I did before
And I’m sorry that it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask I will stay, I will stay, I will stay